Menu strony

• -

Treść strony

OryginalnySok zdobywcą certyfikatu V-label

Towarowy znak jakości V-Label jest uznaną i chronioną międzynarodową marką obejmującą produkty wegetariańskie i wegańskie. Umieszczenie przez producenta na opakowaniu symbolu V-Label, jest potwierdzeniem że produkt może być spożywany przez Wegetarian i Wegań. W trosce o komfort naszego odbiorcy zdecydowaliśmy się na certyfikacje i finalne pozyskanie tego certyfikatu.

-

Współpraca z najstarszym w Polsce zakładzie produkującym alkohol.

Z przyjemnością informujemy o nawiązaniu współpracy z najstarszym w Polsce zakładem produkującym alkohol - wódkę toruńską. Będziemy razem uczestniczyć w eventach i łączyć nasze produkty w oryginalne drinki

Urodziny Miasta Toruń

W czerwcu uczestniczyliśmy w urodzinach miasta Toruń, które odbyły się na błoniach bulwaru filadelfijskiego. Jest to jedna z największych imprez w Toruniu dlatego cieszymy się, że mogliśmy poczęstować uczestników naszym Oryginalnym Sokiem. Do zobaczenia!

Najlepsze życzenia z okazji Dnia Matki

Z okazji Dnia Matki składamy wszystkim mamom najlepsze życzenia. Aby każdy dzień był taki jak dzień dzisiejszy

4 patenty na oryginalny sok aby dzieci piły cały rok

Zachęcamy do przeczytania opini na temat naszych soków oraz sposobów na to aby dzeci piły sok cały rok

OryginalnySok wspiera młodych piłkarzy

Z przyjemnością informujemy o podjęciu współpracy z akademią Juventusu Turyn oddział Polski, akademia w Toruniu. Będziemy wspierać ich w drodze do sukcesu. Powodzenia chłopaki!

Bieg Borków Połczyn Zdrój

W maju mieliśmy przyjemność wesprzeć Bieg Borków w Połczynie Zdrój. Jest to jedno z największych wydarzeń w regionie mające na celu propagowanie zdrowego stylu życia za pomocą jazdy na rowerze lub biegania. Dla uczestników zawodów przygotowaliśmy darmowe soki m.in sok z buraka aby dodać zawodnikom naturalnej zdrowej energii.

Targi Go Active Show

W dniach 21-23 kwietnia uczestniczyliśmy w targach Go Active Show w Warszawie gdzie odbyła się oficjalna ceremonia ważenia przed KSW 39 oraz próba pobicia rekordu Guinessa osób jednocześnie ćwiczących wraz z Ewą Chodakowską. Dla odwiedzających przygotowaliśmy stoisko na którym przeprowadzaliśmy degustacje soków.

Życzenia Wielkanocne

Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy wszystkim naszym klientom, sympatykom oraz ich najbliższym wiosennego optymizmu i słonecznych spotkań w rodzinnym gronie.

Eurogastro Warszawa

W dniach 5-7 kwietnia uczestniczyliśmy w największych targach spożywczo - gastronomicznych Eurogastro 2017 w Warszawie. Odwiedzających targi witał prawdziwy ORYGINALNY krzyżak, który zamiast ofiarować dwa nagie miecze ofiarował pierwsze ORYGINALNE soki, w następnych dniach oferowaliśmy gościom prawdziwe Oryginalne koktajle przygotowywane przez barmana Michała. Dziękujemy wszystkim odwiedzającym.

Oryginalne ,,Dzień Dobry''

Razem z firmą Arriva Transport Polska postanowiliśmy w okresie od czerwca do września oryginalnie witać pasażerów autobusów oraz pociagów oferując darmowy sok na dobre i miłe rozpoczęcie dnia.

Festiwal Smaków w Toruniu

W dniach 1-2 kwiecień uczestniczyliśmy w Festiwalu Smaków w Toruniu. Zaprezentowaliśmy gościom targów wiele różnych kompozycji dań przygotowanych na bazie naszych soków m.in zupę meksykańską oraz naturalne kefiry. Dziękujemy za zainteresowanie i do zobaczenia za rok!

Food Show Katowice

Zobaczcie relacje z naszego udziału w targach Food Show Katowice 2017.

Centralne Targi Spożywcze w Warszawie

food tech.jpg

Dziękujemy wszystkim za udział w targach. Cieszmy się, że nasz produkt cieszył się tak dużym zainteresowaniem.

Zupa pomidora na bazie naszych soków

Co można zrobić z sokiem pomidorowym?

My proponujemy zupę pomidorową.

Nowy oddział Śląsk

śląsk.jpg

Z przyjemnością informujemy o rozpoczęciu dystrybucji na terenie Śląska

Food Show Katowice z naszym udziałem!

W dniach 16-18 marca 2017 roku odbyły się Targi Food Show. Przeczytajcie co dla was przygotowaliśmy

Co myślicie o OryginalnymSoku?

W ostatnim czasie, ukazało się kilkanaście opinii o naszych produktach. Zachęcamy do zapoznania się z nimi i sprawdzić zaproponowane przepisy.

Sok z Granatów życiodajnym nektarem.

granat.jpg

Czy wiecie że sok z Granatów od starożytności nazywany jest symbolem długowieczności? Te i wiele innych informacji dotyczących właściwości soku z granatów przeczytacie w artykule na stronie Poradnika Zdrowie.

Jak ugotować wigilijny barszcz na bazie Oryginalnego soku z buraka?

Szef kuchni Restauracji Villa Secesja w Bydgoszczy pan Mateusz Balcerek specjalnie dla klientów delikatesów Mercado w Żninie przygotował pokaz kulinarny jak przygotować wigilijny barszcz na bazie naszego soku z Buraka oraz Jabłko - Buraka.
Jak to zrobił? Jakich przypraw użył oprócz pieprzu?

,,Oryginalny'' konkurs.

Zachęcamy mieszkańców Torunia do wzięcia udziały w konkursie sokowym. Na portalu Dzień Dobry Toruń http://ddtorun.pl/pl/40_konkursy/351_wygraj_zestaw_sokow.html macie możliwość wygrania zestawu naszych soków. Miłej zabawy!

Degustacja naszych produktów

W ubiegłym tygodniu odbyła się degustacja naszych produktów
Cieszą nas te wszystkie uśmiechy oraz miłe opinie. Jeśli jesteś zainteresowany degustacja, zapytaj o to swojego dostawcę. Dziękujemy za możliwość degustacji w sklepie Warzywniak ,, U KAMILI'' w Koronowie.

Oryginalny prezent Mikołajkowy dla mieszkańców Torunia.

Specjalnie dla was mieszkańcy Torunia z okazji Mikołajek przygotowaliśmy ,,oryginalny'' prezent w postaci naszych soków. Wraz z gazetą Dzień Dobry Toruń rozdawane były nasze soki.

Dziękujemy za wszystkie uśmiechy.

----

Kolejna partia aut dystrybucyjnych rusza dowozić Oryginalne Soki.

Oryginalny Sok posiada baze 30 aut flotowych, którymi dowozimy do Państwa nasze soki. Kolejne auta ruszyły właśnie do pracy.

----

Oryginalny Sok w coraz większej ilości sklepów.

Nasze produkty dostępne są w waszych sklepach m.in na takich ekologicznych drewnianych regałach. Cieszymy się, że nasza propozycja ekspozycji produktów spotkała sie z tak dużym zainteresowaniem

Oryginalne przepisy na Oryginalny Sok

Zdjęcia prosto z planu filmowego. Więcej informacji oraz efekt naszej pracy już wkrótce.

-

Oryginalny Sok partnerem wydarzenia ,,I Ogólnopolski Turniej Dziennikarzy o Puchar Niepodległości''

od 11 do 13 listopada na kortach Warszawskiego Klubu Tenisowego Mera odbyła się pierwsza edycja Dziennikarskiego Turnieju o Puchar Niepodległości. Zacięta rywalizacja w grze podwójnej oraz mieszanej przyniosła wiele sportowych emocji.

Cieszymy się, że mogliśmy być z wami i nasze produkty towarzyszyły wam w trakcie całego turnieju. Bardzo dziękujemy organizatorom za zaproszenie.

Poniżej krótka fotorelacja z wydarzenia.

Pierwszy w Polsce ,,Oryginalny Sok’’ już dostępny

news-prasa.jpg

Jesteśmy dostępni na terenie województwa: Mazowieckiego, Pomorskiego, Wielkopolskiego, Łódzkiego, Kujawsko – Pomorskiego, Zachodnio – Pomorskiego. Zachęcamy do kupna naszych 100% soków.

LOGOTYPY - pliki wektorowe

Stopka strony